TEGGWeb

Innlogging for brukere i TEGGWeb.

Logg inn på TEGGWeb

Boligmappa

Dokumentasjon for privatpersoner.

Gå til boligmappa.no

Dine dokumenter

Logg inn for å se dine dokumenter.

Logg inn

Informasjonskapsler og personvern

Denne personvernerklæringen opplyser om hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Opplysninger som samles inn i forbindelse med drift av nettsted, lagres på egne servere som driftes av leverandøren. Det er kun vi og underleverandør som har tilgang til opplysningene som samles inn.

Nettstatistikk

Vi samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på pettersen.no. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin når du laster ned en nettside. Vi bruker ikke informasjonskapsler til å generere statistikk, og vi kan dermed ikke spore din bruk av nettstedet tilbake til deg som enkeltperson. Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene.  Les mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler på nettvett.no.

Forespørselsskjema/Chat m.m.

På nettsiden kan du sende oss en henvendelse dersom du ønsker å komme i kontakt med oss. Vi ber da om navn, epostadresse, telefonnummer og øvrige relevante opplysninger slik at vi på best mulig måte kan hjelpe deg og komme i kontakt med deg. Personopplysninger vi får inn ved slike henvendelser, blir ikke benyttet til andre formål enn å besvare ditt spørsmål.

 

Trenger du hjelp? Legg igjen en beskjed, så kontakter vi deg!